به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اخوان اکبری صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستانهای اردبیل به خبرنگار مهر گفت: راهاندازی سامانه نوبتدهی اینترنتی مراکز درمانی از دو سال قبل به دلیل نارضایتی فراوان خود مردم از نوبتدهی حضوری و ازدحام بیماران در درمانگاهها آغاز شد.
وی افزود: سیستم اینترنتی نوبتدهی توانسته رضایتمندی شهروندان را به دنبال داشته باشد اما دلیل اصلی تأخیر در نوبتدهی به بار مراجعات و افزایش مراجعه مرتبط است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تأکید کرد: ماهانه 75 هزار نفر مراجعه برای ویزیت خدمات تخصصی و فوق تخصصی به ثبت میرسد که به واقع رقم بالایی در مقایسه با تعداد مراکز درمانی است.
اخوان اکبری ادامه داد: از سویی نارضایتی از عدم دریافت نوبت تنها در برخی رشتههای فوق تخصصی و تعداد محدودی رشتههای تخصصی است که به دلیل مراجعه مستقیم بیمار از یک سو و کمبود متخصص از سوی دیگر موجب شده لیست پذیرش اینترنتی سریع تکمیل شود.
وی با ابراز امیدواری برای رفع این مشکل با افزایش تعداد متخصصان اضافه کرد: از سویی در کنار نوبتدهی اینترنتی بررسیهای لازم برای راهاندازی نوبتدهی تلفنی نیز در دستور کار قرارگرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: به صورت معمول 50 الی 80 درصد ظرفیت پذیرش هر پزشک توسط سیستم نوبتدهی اینترنتی بارگذاری شده و مابقی یا بیماران ارجاعی از سایر پزشکان یا افراد ناتوان و احیاناً بدحال هستند که به صورت حضوری مراجعه کردهاند.
اخوان اکبری همچنین به برنامهریزی برای اصلاح سیستم نوبتدهی اینترنتی برای اولویتبندی مراجعان در روزهای بعد اشاره کرد و گفت: از سویی افزایش درمانگاهها با هدف پاسخگویی به بار مراجعات در دستور کار است.
وی افزود: به منظور رفع کمبودها کلینیکهای ویژه توحید، امام رضا (ع) و اقماری فردوس اخیراً راهاندازی شده و کلینیکهای وحدت و کارشناسان نیز در آینده نزدیک راهاندازی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تأکید کرد: همچنین کلینیکهای ویژه تخصصی و فوق تخصصی در شیفت عصر تمامی بیمارستانها نیز آماده پذیرش و ارائه خدمات به مراجعان است.
نظر شما